Maurice Munteanu, verdict dur pentru concurentele de la "Bravo, ai stil!" Cand au auzit decizia lui, fetele au ramas mute, azi, de la 16.30, la Kanal D

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 10:46

In editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, chiar la debutul editiei, dupa defilarea fetelor, un detaliu aparent minor va “contribui” la depunctarea concurentelor in Gala de sambata seara.

Maurice Munteanu se arata dezamagit de faptul ca unele concurente au ales sa defileze astazi in tinute all black, astfel ca acestea vor primi cu doua puncte in minus in Gala de sambata seara.

“Concurentele care sunt imbracate astazi in negru vor avea din partea mea doua puncte in minus la Gala. Va spun de acum ca sa stiti! Nu se poate ca intr-o zi a saptamanii sa va imbracati ca juratii”, spune Maurice.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

“Nu pot sa cred ca esti asa de dur!”, exclama Petronela.

Raspunsul lui Maurice nu intarzie sa apara: “Nu este duritate, dar trebuie sa demonstrati ca aveti imaginatie! Macar sa schimbati un negru cu un rosu”.

Cine sunt fetele care vor fi depunctate din cauza acestei greseli veti putea urmari in editia de astazi a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D!