Angela, fosta concurenta de la "Bravo, ai stil!" si-a aratat adevarata FATA! Tanara a exprimat un adevarat manifest pentru frumusetea naturala. Uite cum arata ea fara strop de machiaj

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 10:46

Angelica concurenta care a participat la "Bravo, ai stil!", si-a aratat pe contul de socializare adevarata fata.

Fosta concurenta a pozat fara machiaj, ea militand pentru frumusetea naturala. Deseori, Angela a marturisit ca nu este adepta artificiilor menite sa scoata in relief prin diferite metode mai mult sau mai putin invazive la nivelul corpului si a fetei. A doua poza la plesneala...este facuta cu telefonul, fara filtre, fara makeup in exces. "Nu am fost niciodata adepta unui look de plastic. Daca folosesc filtre, le folosesc strict pentru ca imi place cum arata, nu pentru ca mi ar fi frica sa ma expun asa cum sunt si in realitate? #nofear #bereal"

Desi in competitia "Bravo, ai stil!", Angela nu a ajuns prea departe, fosta concurenta a marturisit ca participarea in show o ajuta sa se dezvolte sa isi indeplineasca cel mai mare vis, acela de a lucra in domeniul modei si de-a si deschide o mica afacere in aceasta directie.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

A post shared by Angela Carp (@aniolavalerie) on

 

Taguri: