Petronela S-A PROPUS cu un body semitransparent lasand la vedere buricul si sanii! Noua coafura pe placul juratilor, insa tinuta..."Cumva ai facut o chestie atat de urata incat nu ma deranjeaza absolut deloc!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 10:47

Petronela s-a prezentat in fata juratilor cu un look nou. Si-a facut breton si si-a scurtat considerabil din lungimea parului.

Cu toate acestea, tinuta ei nu a fost vreo revelatie, insa a fost cu mult mai buna decat cu ce s-a prezentat pana acum: "Imi place look-ul tau astazi. Nu imi place acea centura, nu imi place acel body, insa acei jeansi isi vin bine. Te gasesc intr-o forma mult mai fresh. Look-ul tau este armonios, i-a spus Maurice Munteanu.

Cu toate acestea Iulia Albu i-a atras atentia asupra sacoului si a rugat-o ca pe viitor sa nu mai vina cu acelasi model, dar pe alta culoare caci intuieste ca are mai multe.

Cat despre centura, fashion editorul i-a spus ca centura nu ii place, insa a facut o chestie atat de urata incat nu o deranjeaza absolut deloc!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: