SOC! Danuta a spus ADEVARUL la "Bravo, ai stil! Panorma" Ce a fost nevoita fosta concurenta sa FACA in Anglia ca sa castige bani. Nimeni nu se astepta sa povesteasca aceste lucruri. Tanara a izbucnit in lacrimi la o asemenea marturisire. ESTE dureros!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 10:49

Danuta a fost invitata Cristinei Mihaela in emisiunea "Bravo, ai stil! Panorama" unde a povestit secvente din viata ei.

Fosta concurenta a avut curajul si a vorbit despre trecutul ei atunci cand a luat hotararea de a pleca din Romania. Nu o singura data, Danuta a subliniat faptul ca i-a fost extrem de greu departe de tara, printre straini si nimeni nu stie exact cum s-au intamplat lucrurile, insa toata lumea judeca. Astfel, cu ochii in lacrimi, Danuta a fost foarte sincera si a dezvaluit ca la inceput a spalat toaletele: "Pur si simplu stateam si spalam WC-urile si castigam 400 de lire pe luna!"

Mai multe dezvaluiri ale fostei concurente veti putea vedea in emisiunea "Bravo, ai stil! Panorama" incepand de luni, 17 aprilie, de la ora 10:30!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”