Iulia Albu: “Esti un amestec profund nefericit intre Mihaela Radulescu si Loredana Chivu” Care este concurenta care primeste aceasta replica, azi, in Gala "Bravo, ai stil!", de la 20.00, la Kanal D

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mai 2017, 10:49

In Gala de sambata seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 20:00, la Kanal D, Iulia Albu nu trece cu vederea niciun detaliu in ceea ce priveste vestimentatia concurentelor.

Petronela este una dintre aspirantele la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania care esueaza cu propunerea pentru tematica din aceasta seara.

“Arati ca un fan Cher, dar intr-un sens prost! Ai etichetele lipite pe pantofi. Eu vad intotdeauna tot! Esti un amestec profund nefericit intre Mihaela Radulescu si Loredana Chivu”, ii reproseaza temutul jurat Petronelei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

Intreg momentul il veti putea urmari in Gala de sambata seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 20:00, la Kanal D!

 

Taguri: