Fata nevazuta a Denisei! Mesajul care dezvaluie o parte pe care aceasta a tinut-o ascunsa atata timp! Te asteptai la asta de la ea?

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mai 2017, 10:49

Denisa, mezina competitiei "Bravo, ai stil!" este una dintre cele mai apreciate dar si controversate concurente.

Aceasta a afisat intotdeauna o atitudine dezinvolta si nu a ezitat niciodata sa-si critice adversarele, adresandu-le de cele mai multe ori remarci acide, fara menajamente.

Cu toate acestea se pare ca Denisa are o fata nevazuta, pe care o tine bine ascunsa! Tanara a postat ieri pe contul personal de Instagram un mesaj din care reiese ca aceasta este foarte credinicioasa si ca sarbatoarea Pastelui are o semnificatie speciala pentru ea.

Suntem in Vinerea Mare din Saptamana Patimilor.Trebuie sa fim mai buni si mai marinimosi.Va spun ca am cautat sa cadrez tinuta cu piosenia acestei zile atat de incarcata de emotie divina. Ma bucur tare ca tinuta a fost catalogata ca una dintre cele mai bune din toate emisiile Bravo ai Stil. O fi vreun semn..?!
Ochelarii Silouhette vintage, baveta Cos, plic YSL, sandalele Petra Nunes si rochia de la un second hand vintage din Bucuresti.

Stati cu ai vostri, Paste linistit!❤️ Nu uitati sa votati 5️⃣ la 1️⃣2️⃣0️⃣6️⃣❣❣❣

Suntem in Vinerea Mare din Saptamana Patimilor.Trebuie sa fim mai buni si mai marinimosi.Va spun ca am cautat sa cadrez tinuta cu piosenia acestei zile atat de incarcata de emotie divina. Ma bucur tare ca tinuta a fost catalogata ca una dintre cele mai bune din toate emisiile Bravo ai Stil. O fi vreun semn..?! Ochelarii Silouhette vintage, baveta Cos, plic YSL, sandalele Petra Nunes si rochia de la un second hand vintage din Bucuresti. Stati cu ai vostri, Paste linistit!❤️ Nu uitati sa votati 5️⃣ la 1️⃣2️⃣0️⃣6️⃣❣❣❣

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

A post shared by Den? (@potecaru_denisa) on