Iulia Albu, nemiloasa cu una dintre concurente: "Esti un amestec profund nefericit intre Loredana Chivu si Mihaela Radulescu, draga mea!" Uite cine este cea pe care a desfiintat-o fara mila!

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mai 2017, 10:52

Juratii au asteptari tot mai mari de la o Gala la alta si, din acest motiv, devin din ce in ce mai critici fata de concurente.

A demonstrat-o Iulia Albu, care nu s-a sfiit sa o critice pe Petronela pentru tinuta vestimentara pe care a prezentat-o in aceasta seara. Temutul jurat a mers pana in punctul in care a comparat-o cu Loredana Chivu si Mihaela Radulescu.

Arati ca un fan Cher dar intr-un sens prost! Ai etichetele lipite pe pantofi. Esti un amestec profund nefericit intre Loredana Chivu si Mihaela Radulescu, draga mea! Amandoua sunt recunoscute pentru prostul lor gust stilistic asa incat, fireste, nu este pentru nimeni o mare surpriza!

Iata intregul moment:

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: