Ce spune Denisa despre Cristina Mihaela si noua ei emisiune "Bravo, ai stil! Panorama". Ce crezi, cele doua se suporta? Reactia ei e neasteptata

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mai 2017, 10:55

Cristina Mihaela a debutat ieri pe sticla cu primul ei show, "Bravo, ai stil! Panorama".

Reactiile nu au intarziat sa apara, iar castigatoarea primului sezon a ajuns si in vizorul concurentelor care aspira la titlul de "cea mai stilala femeie din Romania".

Prima care si-a facut publica opinia a fost chiar Denisa, care a avut numai cuvinte de lauda la adresa Cristinei Mihaela.

"Felicitari, Cristina Mihaela!!! Am asteptat ora 10:30 ca pe Mos Craciun.Eram foarte curioasa cum va arata aceasta extensie a emisunii ,,Bravo, ai Stil."

Te-ai descurcat minunat si consider ca meriti si ti se potriveste pe deplin acest format tv.M-am bucurat sa le revad pe fostele mele colege care au tinut si ele pasul destul de ok.
Kanal D a facut un lucru extraodinar prin crearea acestei noi emisiuni, in acest fel cei de acasa, telespectatorii, vor intra si mai adanc in culisele acestui show minunat.???", a scris mezina competitiei pe contul ei de Instagram.

Felicitari, Cristina Mihaela!!! Am asteptat ora 10:30 ca pe Mos Craciun.Eram foarte curioasa cum va arata aceasta extensie a emisunii ,,Bravo, ai Stil." Te-ai descurcat minunat si consider ca meriti si ti se potriveste pe deplin acest format tv.M-am bucurat sa le revad pe fostele mele colege care au tinut si ele pasul destul de ok. Kanal D a facut un lucru extraodinar prin crearea acestei noi emisiuni, in acest fel cei de acasa, telespectatorii, vor intra si mai adanc in culisele acestui show minunat.???

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

A post shared by Den? (@potecaru_denisa) on

 

Taguri: