LEGATURA dintre Marisa Paloma si una din cele mai INFLUENTE bloggerite pe plan international! Ce au cele doua tinere in comun

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 10:58

Marisa, studenta la UNARTE, viseaza sa revolutioneze lumea fashion-ului intr-o buza zi prin creatiile ei.

In ciuda criticilor de care se izbeste la "Bravo, ai stil!" atunci cand juratii sesizeaza ca Marisa nu isi da toata silinta pentru a face tinute foarte bune, concurenta incearca sa progreseze in lumea fashion-ului. Astfel, una din cele mai influente bloggerite si fost model, Alina Ceusan poarta o creatie semnata Marisa Paloma Design in colaborare cu o faimoasa croitorie din Bucuresti.

Alina este extrem de cunoscuta in media online si are sute de mii de urmaritori datorita stilului vestimentar pe care il abodeaza si a sfaturilor pe care le da.

Alina Ceusan e o tanara care a facut dintr-un proiect de facultate un plan de afaceri de success. Castigatoare a titlului de Miss Targu-Mures 2009, fost model si femeie de afaceri, Alina este acum bloggerrita care da tonul in moda.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

Alina a castigat trei ani la rand premiul People's Choice. Ce o recomanda pe Alina? Flerul, frumusetea si studiile in Comunicare si Relatii Publice. Pe ideea ca frumusetea se cultiva, dar trebuie sa stii exact ce iti doresti de la viata, Alina a reusit sa-si transforme blogul intr-o sursa serioasa de venit.

Uite creatia Marisei purtata de Alina la un shooting foto!

 

Taguri: