"Ti s-a zis vreodata ca ce e prea mult, e prea mult? E o varzomaneala combinata. Toate piesele sunt SUPERBE, dar separat!"/ "Geanta asta nu trebuie purtata in MANA, ci exclusiv in banduliera si e FLAGRANTISIMA faptul ca NEVER nu trebuie purtata cu ROCKSTU

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 10:59

Andra a facut un styling, insa tinuta a fost catalogata drept dezastruoasa din pricina pieselor combinate prost.

Dupa ce Maurice Munteanu s-a luat cu mainile de par cand a vazut ca geanta pe care o poarta Andra nu este tinuta corect, fiind una tipic pariziana, a mai sesizat si faptul ca este accesorizata cu o pereche de pantofi rockstud, total incorect. Si Raluca Badulescu a observat ca tinuta Andrei este una extrem de proasta din cauza ca efectul a fost unul de varzomaneala combinata.

Iulia Albu i-a atras si ea atentia concurentei ca este in zona ei din nou, insa Andra nici nu a vrut sa auda de asa ceva si i-a sarit in cap

juratului cu o intrebare pe un ton destul de acid. Replica fashion editorului nu a intarziat sa apara si asa s-a iscat un dialog extrem de dur intre cele doua!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: