Nu s-a deslusit misterul daca are sau nu 2 STILISTI, insa de cateva zile bune, Adela a intrat in gratiile juratilor. S-a prezentat in fata lor intr-o zona RETRO, insa accesoriile au scos-o din impas. Uite look-ul fabulos al concurentei!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:00

Adela nu a renuntat la influenta retro care, de altfel, este una care ii vine cel mai bine, insa a adaugat cateva elemente care i-au facut tinuta mai fresh.

Chiar daca Iulia Albu era cea care ii atragea atentia aproape de fiecare data ca nu iese din zona ei de comfort, de data aceasta in ciuda look-ului retro, Adela a fost pe gustul ei datorita baticului si a coafurii. Razvan Ciobanu a incercat sa atraga atentia asupra brosei "uratele foc", insa pe jurati nu i-a deranjat acest lucru, ba mai mult, Maurice Munteanu a gasit-o extrem de frumoasa: "Ai reusit cu doua, trei elemente un look care ar fi iesit plat.

Recunosc ca tinuta functioneaza cu niste elemente cheie."

"Tinuta ta tipa dupa o geanta, asa mergand cu mainile in buzunar...", i-a atras atentia Raluca Badulescu!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: