Ilinca Vandici, nunta si botez in toamna: "Andrei vrea cea mai mare si frumoasa petrecere din lume" Ce dezvaluire a facut IN EXCLUSIVITATE prezentatoarea TV despre cununia civila care a avut loc in SECRET

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:00

Ilinca Vandici s-a maritat in secret. Vedeta KanalD a povestit momentul in care a spus "DA" in fata ofiterului starii civile. In toamna urmeaza cununia religioasa.

"Da, am facut pasul. Ne-am casatorit. Este o chestiune care tine de sufletul nostru, am vrut sa fie ceva restrans. Sunt niste lucruri extrem de frumoase pentru o femeie", a declarat Ilinca Vandici pentru Stirile KanalD.

Dupa doi ani de iubire, Ilinca si Andrei au ales sa devina sot si sotie chiar in ziua de Paste.

Cununia a fost o surpriza totala, a fost pusa la cale de nasii celor doi si de socrii Ilincai.  "Am intrat in 7 luni, undeva in luna iunie se va naste. Au aparut unele contractii. Incerc sa stau mai linistita. Vorba lui Andrei, bebelusul meu merita cea mai mare si frumoasa petrecere din lume. Undeva prin toamna urmeaza petrecerea de botez", a declarat Ilinca Vandici pentru stirilekanald.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

Cununia religioasa si botezul vor avea loc undeva in toamna acestui an.

 

Taguri: