Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii "Bravo, ai stil! Panorama", in al noualea cer! Cum a asteptat-o Mihai, iubitul ei, in masina? Moderatoarea e mai fericita ca niciodata alaturi de barbatul caruia ii spune "My king!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:03

Cristina Mihaela a fost extrem de emotionata atunci cand iubitul ei, Mihai, a asteptat-o in masina cu un buchet mare de liliac.

Moderatoarea emisiunii "Bravo, ai stil! Panorama" este o femeie implinita atat pe plan profesional, acum ca are job-ul mult visat, cat si pe plan personal, fiind extrem de iubita si rasfatata de catre iubitul ei. Intr-un interviu de acum cateva luni, Cristina Mihaela chiar zicea ca ea si iubitul ei nu au stat niciodata despartiti mai mult de cateva zile, atat de mult se iubesc. Si pentru ca Mihai este un adevarat gentleman, ori de cate ori are ocazia, o surprinde pe Cristina Mihaela cu diferite atentii, stiind ce o face cel mai mult fericita.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: