TINUTA cu care Denisa a reusit sa ii faca pe jurati sa ii spuna ca nu mai e in ZONA ei, a costat mii de euro! Fiecare piesa in parte care ii alcatuieste look-ul face parte din cateo colectie de brand international renumit! Care e provestea MANTOULUI pe c

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:03

A post shared by Den? (@potecaru_denisa) on

Denisa a venit in editia de vineri a concursului "Bravo, ai stil!" cu o tinuta speciala formate din piese extrem de scumpe pe care juratii le-au apreciat ca atare.

Uite ce dezvaluire a facut Denisa despre tinuta ei si mai ales ce a spus despre mantoul care le-a luat ochii juratilor "Bravo, ai stil!": "Mantoul lui Cate Blanchett in "The Talented mr Ripley"(1999) este elementul care leaga tinuta purtata de mine in emisia de azi iar remarca facuta de jurati tine de un simt extrem de fin si bine instalat al acestora.Adus in prezent si evident updatat de atelierul Manon Chemise ca pe un proiect special, mantoul a reusit sa faca diferenta.

Maine urmeaza Gala, am pregatit o "altfel" de petrecere a burlacitelor.Sper sa o apreciati si sa rezonati. Mantoul @manonchemise, puloverul Prada,fusta Zara,pantofii Miu Miu, accesoriul de gat de la TriaAlfa si geanta Celine.
Tineti-mi pumnii si votati-ma, va rog!"

 

 

Taguri: