Denisa a primit doua buchete de trandafiri superbi! Oare admiratorul ei secret i-a trimis? Uite ce spune tanara concurenta despre "SURPRIZA" Ce a facut ea imediat dupa Gala, dupa ce toate concurentele au atacat-o!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:08

Denisa este o concurenta extrem de controversata in show-ul "Bravo, ai stil!"

Desi este doar o adolescenta, concurenta le tine piept colegelor sale mai cu experienta de viata si o face cu brio in ciuda faptului ca a picat in extrema cealaltat fiind catalogata drept "nesuferita" sau "copil batran" in opinia rivalelor sale. Insa, Denisa nu a plecat pana acum urechile la ce spun celelelate competitioare si incearca sa fie cat mai buna. Totodata, tanara le raspunde atacurilor intr-o maniera pe care celelalte o considera necinstita deoarece ea alege sa posteze pe retelele de socializare mesaje cu adresa directa pentru anumite rivale, insa fara a le da nume.

Dupa Gala, Denisa a tinut sa posteze inca un mesaj metaforic care o sa le infurie pe colegele ei, din nou: "De ar sti strabunicii ca in zilele noastre "flasnetele" canta prin culise nu le ar mai fi inventat.Asta e, ce sa-i faci...mergem inainte, suntem obligati.???"

Dupa acest episod, concurenta a mai avut parte de inca o surpriza, doua buchete de trandafiri rosii, in aranjamente cu stil pe care Denisa nu s-a mai saturat privindu-i.

Nu a vrut sa spuna de la cine sunt, pastrand misterul, insa, cu siguranta este o persoana speciala!"Roses are forever! Ce cliseu...fac ce fac ei, trandafirii, si ne misca mai mult decat orice. I-am primit, m-au surprins placut si m-au emotionat profund."

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

A post shared by Den? (@potecaru_denisa) on

 

Taguri: