Iulia a fost mereu CRITICATA pentru stilul de viata ales si pentru prima data, EXPLICA PUBLIC ce a determinat-o sa ia aceasta decizie RADICALA! Ce dezvaluire a facut tanara despre iubitul ei cu aceasta ocazie: "In ciuda tuturor intrebarilor, ironiilor si

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:11

Iulia, fosta concurenta "Bravo, ai stil!" a ales ca de sapte ani sa renunte la tot ce inseamna hrana animala si sa adopte stilul vegan. Multi resping aceasta idee si mai mult, ii acuza si pe cei care au imbratisat acest mod de viata.

Tanara care peste cateva luni, va deveni mamica a ales sa raspunda printr-o postare pe o retea de socializare celor care o condamna pentru acest stil de viata:"Simt nevoia sa punctez niste lucruri esentiale din viata mea. Impreuna cu barbatul viselor mele, Tudor, am adoptat un stil de viata #crueltyfree si curat, vegan si accesibil. Se fac 7 ani de cand traim asa, si in ciuda tuturor intrebarilor, ironiilor si remarcilor insinuante, suspicioase, rautacioase la adresa noastra, noi am rezistat eroic cu replici super argumentate si cu dovezi clare.

Va spun atat: Tudor are un program foarte solicitant. Are 40 de ani si arata si se simte ca la 20. Face sport frecvent si este cel mai sanatos si activ om pe care il cunosc. Activ din toaaate punctele de vedere** ☺️

Eu am 28 de ani si Am cea mai catifelata si curata piele pe care a atins-o cineva vreodata, am un par bogat si sanatos, am o energie debordanta( fac sport zilnic aproape 2 ore- inot, yoga, alergare usoara, aerobic si alte nebunii).

Sunt insarcinata si am un medic care imi monitorizeaza sarcina. Am analizele perfecte. Nu am nici o problema! Sunt foarte activa si i have the best time of my life!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

Ne facem analizele frecvent- eu de 2 ori pe an- si niciodata nu am avut vreo carenta/deficienta in organism! Avem prieteni care la 30-40 de ani au colesterolul mare, sunt super bolnavi si arata foarte batrani si stafiditi. Ce vreau sa concluzionez este ca ne-am cam plictisit sa ne mai intrebati: ce mancati voi ca vegani? De unde va luati aia aia si cu cealalta? Bla bla bla'. So, fiti happy si traiti frumos fara sa faceti rau nimanui vreodata.

Nici mediului, nici animalelor si nici colegilor de planeta."

A post shared by Iulia Morosanu (@iuliamorosanu) on

 

Taguri: