Iulia Albu si-a pus mainile la gura cand a vazut CIOCATELE Andrei! Reactia fashion editorului a surpins-o pe concurenta, insa Raluca Badulescu a fost coplesita de accesoriul Andrei pe care l-a apreciat din plin!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:12

Tinuta Andrei a fost considerata foarte buna si acest lucru a fost spus de catre doi jurati, motiv pentru care concurenta a reusit sa bifeze o steluta.

Andra a purtat o pereche de ciocate din piele de piton, lucru care nu a fost deloc agreat de Iulia Albu. Insa, Razvan Ciobanu i-a atras atentia colegei sale ca si ea are o geanta. Iulia Albu s-a aparat spunand ca este vorba despre o piesa vintage, in rest, nu are nimic din blana sau piele naturala.

Raluca Badulesc, adepta a tot ceeea ce inseamna piele sau blana naturala nu putea decat sa aprecieze tinuta si accesoriile Andrei, la fel si Maurice Munteanu care ar mai fi vazut o preche de creole la urechile concurentei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: