Denisa, plina de tupeu! Uite cum isi ironizeaza rivalele de la "Bravo, ai stil!", desi ea este mezina competitiei!

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mai 2017, 11:14

Denisa, mezina competitiei "Bravo, ai stil!", are in general tinute foarte apreciate de jurati si a avut un parcurs bun in competitie pana in momentul de fata.

Cu toate ca este cea mai mica concurenta ea are o atitudine sfidatoare fata de rivalele ei si nu ezita sa le arunce replici si remarci dure si intepatoare ori de cate ori are ocazia.

Acest lucru nu se intampla doar in emisiune, ci si pe conturile ei de pe retelele de socializare. Recent, Denisa a avut mai multe postari de acest gen pe Instagram.

Iata doar cateva dintre remarcile ei:

- "Asa se alege graul de neghina, cu rabdare si perseverenta.
Emisiunea este fenomenala, ma bucur si respect faptul ca fac parte din ea!"

- "De ar sti strabunicii ca in zilele noastre "flasnetele" canta prin culise nu le ar mai fi inventat.Asta e, ce sa-i faci...mergem inainte, suntem obligati.??? Ascutitoarea s-a umplut de span si a defectat brusc.In

fine...mai bine o lasa de vara ca iese in evidenta si nu-i face bine.De ce sa strice schema de pan' acum, joc de glezne si calcat adunat!?"

- "Hehehe, vrabia malai viseaza! Iesirea mea a fost ca un adevarat medicament pentru niste colege de show. Dar ce sa vedeti, cand esti fff racit doar o aspirina nu e de ajuns! Mai au de lucrat la asta...un ceai, o frectie, doua, trei...mai

dureaza, ca orice raceala serioasa.???"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

- "Ce, v-a suparat si pe voi gajaiala ragusita? Nooo, nu-i bai, stim cu totii ca barzaunele are "glorie" scurta.Orice

stup are parte de cate unul, ce ar mai fi stupul fara un barzaune grasun..?!".

Voi ce spuneti, vi se pare justificata atitudinea ei?

 

Taguri: