Adela a dat cartile pe fata cu Iulia Albu: "Noi, restul muritorilor, nu suntem la fel de rautaciosi! Esti extrem de agresiva, am senzatia ca uiti ca esti jurat!" Uite ce calificativ i-a dat Iulia Albu dupa ce a auzit cuvintele astea

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mai 2017, 11:14

Jurizarea Adelei in editia de vineri a emisiunii "Bravo, ai stil!" s-a transformat intr-o "reglare de conturi" intre Adela si Iulia Albu.

"Adela, tu ai senzatia ca eu am ceva cu tine?" a intrebat-o Iulia Albu pe concurenta iar raspunsul acesta a fost unul fara echivoc: "Nu e o senzatie, e o realitate, e o chestie care se intampla..."

Adela i-a atras atentia ca tinutele ei sunt apreciate de ceilalti jurati sau de Razvan Ciobanu. "Singura persoana care nu este de acord cu asta esti tu!",

i-a reprosat Adela.

"Esti extrem de agresiva si nu inteleg de ce ai aceasta atitudine. De multe ori, am senzatia ca uiti ca esti in postura de jurat si, de multe ori, simt ca si cum ai fi intr-o competitie cu noi, concurentele, lucru care nu mi se pare firesc!"

Vezi mai jos cum a reactionat Iulia Albu si ce calificativ i-a dat Adelei dupa acest "acces" de sinceritate al concurentei:

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: