"Petronela, iti lipseste un accesoriu: simtul penibilului!" Maurice Munteanu e oripilat de ideea ca Petronela vrea sa ajunga in televiziune: "Exista riscul sa fie pregatita in pragul pensionarii"

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mai 2017, 11:17

Parerea juratilor este, in continuare, ca Petronela nu are ce ii trebuie pentru a castiga competitia stilului si a ramas in competitie doar datorita empatiei publicului.

"Nu vorbesti limba romana si, de cele mai multe ori, look-urile tale sunt aproape penibile", a continuat Maurice, avand sustinerea colegilor de jurizare

Petronela i-a dat lui Maurice un raspuns clar si raspicat: "Eu cred in mine ca am sansa sa devin prezentator TV pentru ca voi avea o viata foarte lunga. Eu am de gand sa traiesc foarte multi ani pe Pamant!"

Revenind la tinuta din gala, Razvan Ciobanu a apreciat ca "la cat de rau ma asteptam sa vii, esti o surpriza placuta..."

Iata ce calificative a obtinut Petronela:

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: