Maurice Munteanu nu a avut ce comenta la tinuta Marisei: "Este perfecta!" Dialog de senzatie intre Raluca Badulescu si Razvan Ciobanu: "Vrei sa vin cu esarfa din aia legata acolo?" Iulia Albu nu s-a putut abtine si a ironizat-o pe concurenta: "Tu vorbesti

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:24

Marisa a reusit sa ia o steluta din partea juratilor purtand o tinuta extrem de senzuala.

Daca Maurice Munteanu i-a spus scurt ca are o tinuta perfecta, Raluca Badulescu a avut o curiozitate: "Cat ai stat sa iti aranjezi parul ala Cesonio?"

"Marisa, imi place foarte mult tinuta ta de astazi. As vrea sa nu mai fie accidente in cazul tau si sa ai zile in care sa vii in tinute foarte proaste si zile in care sa vii in tinute foarte bune, mizand pe anumite in Gala.

Toate o puneti la zid pe Petronela, dar hai sa vorbim corect romaneste. Stii, aroganta asta nu prinde pe toata lumea. Poti sa mai incerci vreo 20 de ani. Tu vorbesti mult si nu intotdeauna spui lucruri interesante", a spus Iulia Albu.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”