Petronela, desfiintata, din nou, de jurati! "Ti-ai facut cea mai ridicola coafura!"/"Ce-i cu cuibul din capul tau?" Concurenta a devaluit planul secret pentru a ramane in competitie

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mai 2017, 11:24

In editia de miercuri, Petronela a venit in fata juratilor cu o rochie mulata, pe gat, fara o maneca si un clutch de aceeasi culoare.

Prima reactie a juratilor a fost legata de coafura Petronelei, una inspirata de o pieptanatura moderna, insa asemuit de jurati cu un cuib de pasari din cauza. "Tepi ar mai lipsi, fixati cu un kil de fixativ si... e nenorocire. E nenorocire intergalactica!", i-a reprosat Raluca Badulescu.

In plus, rochia mulata era dintr-un material nepotrivit si vorba cute inestetice in jurul soldurilor Petronelei.

"Ai trantit pe tine o rochie, ai luat cel mai urat clutch, cei mai imposibili cercei, cea mai nepotrivita pereche de pantofi in cea mai nepotrivita nuanta, chiar daca tu ai vrut sa faci un contrast si ti-ai facut cea mai ridicola coafura!", a atentionat-o Maurice Munteanu.

Totusi, Petronela le-a atras atentia juratilor ca ea va fi salvata de telespectatori prin votul telefonic si va ramane in competitie indiferent de parerea lor:

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: