IMAGINI INCENDIARE cu focoasa Petronela in costum de baie! Concurenta de la "Bravo, ai stil!" are un corp de vis la 35 de ani si fiind mama a doi copii. Iat-o in toata splendoarea ei!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:24

Petronela este cea mai discutata concurenta de la "Bravo, ai stil!" datorita tinutelor si felului ei de-a fi.

Optimista si mereu pusa pe glume, Petronela a reusit sa atraga atentia atat publicului, concurentelor cat si juratilor "Bravo, ai stil!" Imprevizibila din fire, concurenta are mereu replicile la ea, uimeste prin povestile pe care le spune, asta chiar daca de cele mai multe ori, tinutele ei nu sunt bune in opunia juratilor. Cu toate acestea, Petronela este placuta de public si este extrem de votata.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

Nu mai punem la socoteala ca este si o femeie extrem de frumoasa, cu un corp armonios, mai ales ca a nascut si doi copii.

Concurenta a facut publice pe contul ei de socializare cateva poze in costum de baie unde arata ca un miss. Iat-o in toata spledoarea ei, pe malul marii, bucurandu-se ca un copil!

 

Taguri: