Ti-ai fi imaginat vreodata ca Petronela de la "Bravo, ai stil!" a fost BLONDA? Uite cum arata in urma cu cativa ani cea mai efervescenta concurenta din show! E o diferenta uriasa de look

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:24

Petronela a facut schimbari radicale si i timpul show-ului "Bravo, ai stil!", asa ca nu e de mirare ca ea sa fie adepta transformarilor radicale.

A intrat in concurs cu parul lung si chiar purta extensii, insa pe parcurs si-a dat seama si odata cu sugestiile venite din partea juratilor ca ar trebui sa se tunda si sa isi faca breton. Petronela nu a ezitat nicio clipa sa faca aceasta schimbare si s-a tuns intocmai, fiind intr-adevar o adevarata transformare in bine in cazul ei.

Insa, seria transformarilor Petronelei a nu dateaza din timpul show-ului "Bravo, ai stil!", cid e acum cativa ani cand concurenta a incercat sa se vopseasca blonda. Daca i-a iesit, nu putem spune, insa clar, acum traverseaza cea mai buna perioada din punct de vedere al coafurii!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: