Maurice Munteanu, enervat de ce se intampla cu Petronela in concursul "Bravo, ai stil!": Ai o tinuta ok, insa nu e "fair" pentru colegele tale care stau intr-un picior sa mai inventeze ceva. Situatia devine ridicola!" Iulia Albu a fost si mai dura cu conc

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:25

Petronela a reusit sa bage zazanie intre juratiii "Bravo, ai stil!" dupa ce a venit cu o tinuta considerata corecta, insa insuficienta pentru acest nivel al competitiei.

Maurice Munteanu, Razvan Ciobanu si Iulia Albu nu vor ca Petronela sa continue competitia aflandu-se intr-o pozitie de inferioritate fata de colegele ei chiar daca s-a mai cizelat. Fashion editorul a si spus clar ca isi doreste ca Petronela sa ajunga in Gala si sa fie eliminta pentru ca nu e locul ei in competitie.

Acelasi lucru a subliniat si razvan Ciobanu si a fost si mai virulent la adresa concurentei care l-a scos din sarite cu optimismul si zambetul afisat pe obraz.

Singura care i-a tinut parte intr-un fel concurentei a fost Raluca Badulescu care considera ca stilul Petronelei s-a imbunantatit vizibil si merita apreciere pentru nivelul ei chiar daca nu a ajuns sa se compare cu restul concurentelor.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: