Denisa are o relatie speciala cu sora ei, Raluca, insa concurenta de la "Bravo, ai stil!" se intelege de minune si cu unul dintre fratii ei! Uite cum arata cel alaturi de care frumoasa concurenta isi petrece timpul si cat de bine seamana!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:27

Denisa provine dintr-o familie numeroasa si nu a facut un secret din acest aspect, ea tinand sa spuna acest detaliu intr-un post pe o retea de socializare.

Cel mai adesea, concurenta de la "Bravo, ai stil!" este surprinsa in compania surorii ei, Raluca, insa si a fratelui ei mai mare Catalin. Mai mule poze in care cei doi au fost surprinsi harjonindu-se, demonstreaza legatura apropiata dintre ei. Fie ca pleaca in vacante sau petrec timpul impreuna arata cat de uniti sunt ca familie.

Catalin isi sustine sora in concursul "Bravo, ai stil!" si nu ezita sa puna poze cu ea pe o retea de socializare din timpul competitiei cu diferite tinute pe care Denisa le imbraca si cu care reuseste sa

ii uimeasca pe jurati.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”