Spera ca a dat lovitura cu tinuta, insa Petronela s-a ales doar cu critici taioase din partea juratilor: "Eu trebuie sa ma gandesc dinc e in ce mai serios ce trebuie facut cu tine. E mult prea putin pentru ce se intampla aici. Accesoriul din parul Petrone

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:27

Petronela i-a uimit pe juratii "Bravo, ai stil!", insa nu intr-un sens bun.

Dupa ce Iulia Albu i-a spus ca nu stie ce sa mai faca cu ea, fashion editorul i-a explicat de ce nu e in regula tinuta ei si mai ales cand a vazut accesoriul din parul concurentei, nu s-a putut stapani: Daca ar exista un muzeu al prostului gust, Petronela ar trebui sa donezi acel susu din par cum ii zice Razvan. Nu am purtat si nu stiu cum se numeste.

Mai sunt lucruri pe care Iulia Albu nu le stie, surpriza..."

"Tu iei trendurile ca atare. Nu e chiar asa. Trebuie sa simti moda, stilul, ne terorizeaza moda si trend-ul. Ce cauta flescoiul ala de geaca peste ia aia. Esti mereu pe langa. Trebuie si sa simti ce porti...", i-a spus Raluca Badulescu concurentei.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: