Iulia Albu, extaziata de look-ul Adelei: "E o TINUTA aproape perfecta! Imi place ce porti, imi pare bine ca ai iesit din zona ta"/ Tinuta este foarte buna, nu as fi crezut ca ajund sa spun in niciun miliard de ani ca imi plac pantofii!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:27

Adela a reusit performanta sa o extazieze pe temuta Iulia Albu cu tinuta cu care s-a prezentat in fata ei si a restului juratilor.

Fashion editorul a apreciat faptul ca Adela a iesit din zona ei si  mai ales a rusit un styling de exceptie:"Imi place ce porti azi. Imi place cum iti vine aceasta palarie. Nu fac o pasiune dupa ce porti in picioare, insa in aceasta tinuta functioneaza. Mi-ar fi placut sa ai o geanta."

"Ar fi trebuit sa ai o geanta mica, retro, din lac si cu barete.

Vreau sa fii mai atenta la niste detalii. Mi-ar fi placut ca parul sa fie foarte finisat. Sa existe clipsuri negre si un machiaj '80. Dar ai o tinuta buna, Adela", i-a spus Maurice Munteanu.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: