Denisa, senzatia serii! Pana si Marisa, cea mai mare rivala a ei, i-a spus ca este magica! Uite ce parere au avut juratii despre tinuta ei si ce note i-au oferit

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mai 2017, 11:30

Denisa a avut cea mai buna aparitie din aceasta Gala, tinuta pe care a ales-o fiind apreciata chiar si de cea mai mare rivala a ei, Marisa.

Si juratii au avut opinii pozitive.

"Din pacate tinuta ta este destul de previzibila pentru tine! As fi vrut sa faci ceva diferit, sa pui mai multa culoare. Nu este suficient ce ai facut astazi, dar este o tinuta de Gala, este o tinuta corecta, care iti vine bine", a spus Iulia Albu.

"Ador faptul ca porti bej si ca ai punctat cu negru.

Imi place foarte mult paloarea data de absenta unui machiaj mult prea violent. Cuvantul prin care pot descrie cel mai bine aceasta tinuta: e o tinuta rafinata!", a spus Maurice Munteanu.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce mesaj a lăsat nora Larisei Uță, în urma declarațiilor făcute de aceasta? „Aflând plângând că logodnicul meu și viitoarea mea cumnată sunt dați în judecată de propriul tată.”

Iata ce note a primit concurenta:

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.