Danuta, asa cum nu ai mai vazut-o pana acum! Uite ce rochie a avut curaj sa imbrace, o prinde fenomenal de bine! Ce spui, are stil sau nu?

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mai 2017, 11:30

Danuta a fost una dintre fetele care, desi nu a avut un parcurs lung in acest sezon al emisiunii "Bravo, ai stil!", si-a strans de partea ei o baza de fani foarte puternica.

Fosta concurenta a cucerit pe toata lumea prin atitudinea dezinvolta si prin curajul de a spune lucrurilor pe lume. In plus, stilul ei a fost pe placul multora.

Recent, Danuta a postat pe contul ei de Instagram o fotografie prin care demonstreaza ca nu ii este frica sa experimenteze atunci cand vine vorba de haine.

Ea a imbracat o rochie neobisnuita, in doua nuante, cu imprimeu simplu, care o prinde foarte bine.

Fanii au fost cuceriti, drept dovada imaginea a primit peste 2.500 de aprecieri in doar 2 zile.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce mesaj a lăsat nora Larisei Uță, în urma declarațiilor făcute de aceasta? „Aflând plângând că logodnicul meu și viitoarea mea cumnată sunt dați în judecată de propriul tată.”

#summergirl #followmeoninstagram #danutailiepefacebook #bravoaistil #bravoaistilpanorama #vapupacescdevazapacesc

A post shared by Danuta Ilie (@danuta_ilie) on

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.