Denisa, la primul eveniment monden de cand a intrat in competitia "Bravo, ai stil!" Ce tinuta INEDITA a ales sa poarte adolescenta! Iti trebuie mult curaj!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:30

Denisa, una dintre competitoarele redutabile din show-ul "Bravo, ai stil!", a participat in weekend-ul ce tocmai a trecut la un eveniment monden unde a imbracat o tinuta inedita.

Cea mai tanara concurenta de la "Bravo, ai stil!" a fost prezenta in calitate de invitat la un eveniment monden desfasurat intr-un restaurant de lux unde a ales sa imbrace o tinuta tinereasca, insa extrem de indrazneata. Asa cum si-a obisnuit publicul, Denisa a purtat o tinuta extrem de actuala, aceste look-uri fiind preferatele ei, iar fanii nu au incetat cu laudele cand au vazut imaginea cu ea pe o retea de socializare.

Denimul a fost punctul forte pe care s-a bazat concurenta, iar portjartierul transformat in pantaloni a reprezentat piesa de rezistenta a look-ului!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce mesaj a lăsat nora Larisei Uță, în urma declarațiilor făcute de aceasta? „Aflând plângând că logodnicul meu și viitoarea mea cumnată sunt dați în judecată de propriul tată.”

A post shared by Den? (@potecaru_denisa) on

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.