Iulia Albu catre Marisa: "Tu vorbesti serios cu aceasta tinuta? Iti lipseste o borseta, o guma de mestecat si poti sa vinzi bere pe strand. Consider ca ceea ce ai facut este straniu si PERVERS, insa asta e stilul tau, Marisa!"/ Maurice Munteanu a facut al

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:30

Desi tinuta a fost una atroce, asa cum a spus Maurice Munteanu, Marisa s-a ales cu o steluta din partea tuturor juratilor pentru comicul situatiei.

Raluca Badulescu a spus din start ca ii place tinuta Marisei, insa nu acelasi lucru a simtit sa spuna si Iulia Albu al carui comentariu nu se stie daca a fost de bine sau de rau in ce o priveste pe concurenta:"Iti lipseste o borseta pentru ca peruca ieftina o porti, o guma de mestecat si poti sa vinzi acadele ieftine pe strand sau bere. Dar pe mine ma distreaza ce ai facut astazi, intr-un fel straniu si pervers si consider ca asta e stilul ei.

E mai piti, un pic..."

" Tinuta este atroce, dar intr-un sens placut, amuzant. Esti atat de amuzanta ca prefer sa rad decat sa plang. Petronela a plecat, baclavaua n-a mancat"..., i-a spus Marisei si Maurice.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce mesaj a lăsat nora Larisei Uță, în urma declarațiilor făcute de aceasta? „Aflând plângând că logodnicul meu și viitoarea mea cumnată sunt dați în judecată de propriul tată.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.