Iulia Albu i-a atras atentia Denisei asupra unui detaliu intim, iar machiajul si sandalele nu sunt deloc POTRIVITE: "Arati ca un Tweety explodat" Denisa a ripostat in fata lui Razvan Ciobanu cand designerul i-a spus ca poarta o "capelnita" Cum s-a incins

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:30

Daca Iuliei Albu nu i-au placut unele detalii la tinuta Denisei cum ar fi faptul ca i se vede lenjeria intima la spate si nici sandalele nu ii sunt potrivite, Maurice si Raluca ii gasesc look-ul interesant.

Nici designerul Razvan Ciobanu nu a agreat "capelnita", adica tulle-ul de pe capul Denisei, insa Maurice Munteanu il gaseste interesant, insa ar fi trebuit sa fie negru, ia rin picioare Denisa sa poarte o pereche de cizme extrem de inalte pentru un look cu adevarat desavarsit.

Cat despre conflictul iscat intre Raluca Badulescu si Iulia Albu, totul a pornit evident de la tinuta Denisei, juratul spunand ca se aseamana cu unul din personajele din Marele Gasby.

Fashion editorul nu a fost deloc de acord cu aceasta comparatie si a incercat sa o contrazica pe Raluca adresandu-i numeroase ironii! Cum s-a desfasurat intreaga cearta intre cele doua, vedeti in video alaturat!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce mesaj a lăsat nora Larisei Uță, în urma declarațiilor făcute de aceasta? „Aflând plângând că logodnicul meu și viitoarea mea cumnată sunt dați în judecată de propriul tată.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.