Edith, posibila concurenta de la "Bravo, ai stil!", luata in vizor de Marisa si Denisa! Cum au ironizat-o cele doua mari rivale cand i-au vazut tinuta tinerei: "O sa vorbim si despre mine, insa NU cred ca ai ocazia!" Comentariul Ralucai Badulescu la adres

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:30

Edith a incercat sa ii impresioneze pe juratii "Bravo, ai stil!" inca de la prima aparitie, sperand ca va face parte din competitie, insa, se pare, tinuta nu prea a fost pe placul lor si nici a concurentelor care au inceput sa ii desfiinteze look-ul de cum a intrat pe porti.

Posibila concurenta s-a ales cu ironii la adresa tinutei din partea Marisei si a Denisei. Cele doua nu au agreat nimic din ce poarta tanara, iar Marisa a fost extrem de dura atunci cand i-a criticat geanta. Acelasi lucru s-a intamplat si in randul juratilor cand Raluca Badulescu i-a spus ca, in afara de sandale, nu prea vede ceva bun in tinuta ei, iar body-ul pe care il poarta pe sub corset pare ca seamana cu tatuajele unor luptatori.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.