Maurice Munteanu si Iulia Albu se contrazic! Cei doi au pareri complet diferite despre tinuta unei concurente! Cum arata aceasta vedeti azi, la "Bravo, ai stil!", de la 16.30, la Kanal D

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mai 2017, 11:33

In editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, aparitia Andreei pe podium starneste discutii in contradictoriu intre juratii emisiunii, si evident, opinii diferite.

Daca lui Maurice Munteanu, vestimentatia fetei i se pare prea saracacioasa, prea simpla, Iulia Albu are numai cuvinte de lauda la adresa acesteia.

“Palaria nu are nicio legatura cu sabotii, rochia – camasa nu este deloc accesorizata, in afara de acea esarfa care presupun ca este pusa de tine (…). Nu ma convinge deloc, este prea saraca tinuta ta”, spune Maurice.

"Mie nu imi displace tinuta ta.

Nu imi place pana la capat, dar cromatic este o tinuta corecta. Mi se pare suficient accesorizata, mai ales pentru ca are acele detalii in zona manecii… Mi se pare interesant ce ai facut astazi! Felicitari!", adauga Iulia Albu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce mesaj a lăsat nora Larisei Uță, în urma declarațiilor făcute de aceasta? „Aflând plângând că logodnicul meu și viitoarea mea cumnată sunt dați în judecată de propriul tată.”

Daca a reusit Andreea sa isi adjudece steaua din partea juratilor veti putea urmari in editia de astazi a emisiunii "Bravo, ai stil!", difuzata la ora 16:30, numai la Kanal D!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.