Daiana Maria, posibilia concurenta la "Bravo, ai stil!" ii aminteste Ralucai Badulescu de Cristina din primul sezon, insa nu intr-un sens bun. Juratul i-a desfiintat intreaga tinuta in cateva secunde:"Ce e de inteles in tinuta asta? Ti se pare vreo revolu

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:34

Daiana Maria a purtat o tinuta de inspiratie rock la prima ei aparitie in cadrul competitiei "Bravo, ai stil!", insa nu a facut deloc o impresie buna in fata juratilor.

Juratii "Bravo, ai stil!" s-au declarat nemultumiti de aparitia Daianei Maria si prima care a spus acest lucru ca fost Raluca Badulescu care a lasat sa se inteleaga ca tanara ii aminteste prin atitudine de Cristina din primul sezon "Bravo, ai stil!". "Ai o atitudine de luptatoare asa, insa tinuta nu este vreo revolutie dumnezeiasca. Ce e de inteles in tinuta asta? Ti se pare vreun mister, vreun styling complicat ce a i facut? Nu stiu ce sa spun.

Ai inteles chestia aia cu ciorapii, insa nu este pusa in practica cum trebuie. Cred, totusi, ca esti o luptatoare!"

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.