Marisa explica perlele sale de pe blugi: "Fiecare dintre acestea reprezinta o intarziere” Ce replica i-au dat juratii, azi, la "Bravo, ai stil!", de la 16.30, la Kanal D

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mai 2017, 11:34

Perlele, obiectele pretioase la care viseaza orice femeie, vor face obiectul central al discutiei in ceea ce priveste aparitia Marisei pe podiumul de la “Bravo, ai stil!”.

In editia de astazi, difuzata la ora 16:30, perlele aplicate pe blugii concurentei starnesc hohote de ras si mirare din partea juratilor.

“Ma scot din minti perlele! Asa ai cumparat blugii? Aici ma refer la distribuirea perlelor pe suprafata denimului”, spune mirat Maurice.

Aplicate intr-o zona care pare sa incomodeze in mers, Marisa explica si care este legatura vestimentatiei de astazi cu povestea ei, si scoate “perla”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce mesaj a lăsat nora Larisei Uță, în urma declarațiilor făcute de aceasta? „Aflând plângând că logodnicul meu și viitoarea mea cumnată sunt dați în judecată de propriul tată.”

“Eu am aplicat aceste perle, fiecare dintre acestea reprezinta o intarziere”, adauga Marisa.

Nu ratati o noua editie a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata astazi, la ora 16:30, la Kanal D!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.