Dialog de senzatie intre Marisa si jurati: "Le-as fi smuls, insa m-am gandit ca fac o gaura mare AICI"/ "Eu as fi preferat doua gaurele acolo decat doua perle"/ Ai o CRIZA?/ "Da, cred ca de la pastile..." Ce i s-a intamplat concurentei in taxi in drum spr

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:34

Marisa a starnit hohote de ras in randul juratilor si a concurentelor din platoul "Bravo, ai stil!" cu intamplarile prin care a trecut inainte de a ajunge la emisiune.

Dupa ce ca a intarziat aproape doua ore, Marisa a fost nevoita sa se schimbe si sa se machieze intr-un taxi pentru a fi gata la filmarile "Bravo, ai stil!" Mai mult, ea a intarziat din cauza  alergiei dezvoltate din cauza frigului din casa. In fata juratilor, tinuta a fost una in stilu-i caracterstic, insa perlele de pe jeans-ii concurentei au starnit reactii din partea Ralucai si a lui Maurice:"“Ma scot din minti perlele! Asa ai cumparat blugii? Aici ma refer la distribuirea perlelor pe suprafata denimului”, spune mirat Maurice.

“Mi se pare ca toate ati inceput sa v-o luati in cap si sa veniti cu tinute care se repeta sau tinute mult mai proaste, gandindu-va ca, de fapt, voi deja ati demonstrat ce trebuia…”, spune Iulia Albu.

“Eu am aplicat aceste perle, fiecare dintre acestea reprezinta o intarziere”, adauga Marisa.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce mesaj a lăsat nora Larisei Uță, în urma declarațiilor făcute de aceasta? „Aflând plângând că logodnicul meu și viitoarea mea cumnată sunt dați în judecată de propriul tată.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.