Iulia Albu o mustreaza pe Andreea:"Te rog sa renunti la peruca si catui. Am ajuns la un nivel la care nu mai suport sa vad acest tip de geanta. Asta este sfarsitul"/ "Cand ma uit la tine e ca si cand as citi Bacovia pe o plaja din Miami!"/ "Degeaba o ling

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:34

Andreea nu a facut o figura buna in fata juratilor "Bravo, ai stil!" chiar daca s-a straduit sa aiba un styling care sa o scoata din zona ei de comfort.

Prima care a observat ca Andreea repeta unele elemente a fost Iulia Albu care i-a si atras atentia concurentei ca nu si-ar dori sa mai vada pe viitor un asemenea styling si accesorii precum peruca sau geanta alias "catuiul". Maurice Munteanu i-a analizat tinuta cu o doza de ironie fina spunandu-i ca atunci cand se uita la ea" E ca si cand as citi Bacovia pe o plaja din Miami..Toata

lumea in jurul tau bronzata, tonifiata, se arunca in valurile Oceanului si apari TU. Asta imi inspira tinuta concurentei Andreea! Peruca iti vine groaznic...."

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.