Iulia Albu a depistat elementul fake din tinuta Irinei, posibila concurenta in competitia "Bravo, ai stil!":"De unde este rochia? Ooo, este o COPIE dupa un CELEBRU BRAND...Nu, hai sa nu intram, ca e EVIDENT!" Cum a ripostat concurenta cand a auzit acuzati

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:34

Irina a fost luata in vizor de fashoon editorul Iulia Albu dupa ce a depistat ca rochia pe care o poarta este o replica dupa un brand celebru.

"Cred ca stii ce as spune in md normal despre rochia pe care o porti. Exact lucrul la care te gandesti. Nu ma derajneaza ca ai accesorizat-o cu negru. De unde este rochia? Oo, este o copie dupa un celebru brand...nu, hai sa nu intram in amanunte ca este evident. Este vorba de print, in principal. Nu voi comenta. Nu consider ca ai ales cea mai buna prindere pentru rochie si te supradimensionezi in partea de jos.

Cred ca ai putea fi amuzanta....sa vedem daca si interesanta!", i-a spus Iulia Albu, vizibil iritata.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.