Razvan vs Maurice in privinta tinutei Denisei! Cum s-a imbracat aceasta! Cine va castiga "batalia” aflati azi, la "Bravo, ai stil!", de la 16.30, la Kanal D

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mai 2017, 11:34

In editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, vestimentatia Denisei aprinde spiritele in platou.

Maurice Munteanu ii sustine alegerea stilistica a concurentei, in timp ce Razvan Ciobanu considera ca fata poarta o rochie demodata si urata. Cei doi jurati se contrazic, fiecare dintre acestia venind cu argumente pro si contra.

“Pentru a elucida misterul, cel putin din punctul meu de vedere, asta nu mi se pare o tinuta babeasca. Aceste piese sunt prezente in 40-50% din show-urile pentru sezonul primavara-vara 2017”, spune Maurice.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce mesaj a lăsat nora Larisei Uță, în urma declarațiilor făcute de aceasta? „Aflând plângând că logodnicul meu și viitoarea mea cumnată sunt dați în judecată de propriul tată.”

“Mi se pare o rochie foarte urata! Ai dori sa vezi multe femei imbracate asa pe strada? Eu nu!”, spune transant Razvan Ciobanu.

Care este verdictul veti putea afla urmarind editia de astazi a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.