Iulia Albu, uimita de felul cum si-a legat Andreea cureaua! Raluca Badulescu nu a mai rezistat si i-a dat REPLICA:" Tocmai tu vorbesti care ti le-ai legat in toate felurile..."/ "Eu le pot purta in toate felurile ca arat exceptional!" Care au fost element

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:35

Andreea a venit cu cateva elemente pe care atat Iulia Albu cat si Raluca Badulescu nu credeau le vor mai vedea in tinutele concurentelor avand in vedere ca au tot folosit artificii stilistice in ce priveste accesoriile.

"Aceea este o curea, o interventie din aia stilistica sau asa ai cumparat-o? Deci, e o curea haisita? E draguta. Ti-ai facut buclele alea...o geanta minuscula, o cadelnita. Am vazut toate ciudateniile de genti sezonul asta si pantofi. Adevarul ca nu stiu ce va mai da prin cap, e o tinuta reusita datorita parului...", i-a spus Andreei Raluca.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.