O concurenta de la “Bravo ai stil!” a pus ochii pe “barbatul” Iuliei Albu! Replica juratei vine imediat: "Are altfel de gusturi, din toate punctele de vedere" Despre ce concurenta e vorba aflati azi, in Gala, de la 20.00, la Kanal D

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:37

In Gala din aceasta seara, difuzata la ora 20:00, la Kanal D, sase posibile concurente isi dovedesc veleitatile artistice si vestimentare pentru a castiga voturile juratilor si a intra in competitie cu drepturi depline.

Una dintre acestea vine cu o poveste pe masura, dar si vestimentatie care ii sustine pe deplin actul artistic. “Tocmai ce m-am certat cu sotul meu, cu Dracula, si am plecat de acasa pentru ca mi-a taiat conexiunea la internet. M-am gandit sa ies la agatat!”, spune concurenta.

Intreg momentul il veti putea urmari in Gala din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 20:00, numai la Kanal D!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.