IMAGINI INCENDIARE cu Iulia, fosta concurenta de la "Bravo, ai stil!", intr-un videoclip al unei cunoscute trupe. Uite cat de senzual se misca tanara si cum arata atunci!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:37

Iulia Morosanu, fosta concurenta de la "Bravo, ai stil!" a avut in cadrul concursului aparitii controversate care i-au pus in dificultate pe jurati, mai ales pe Iulia Albu.

Tanara care se pregateste sa devina mamica in curand a dezvaluit cateva detalii chiar in cadrul competitiei "Bravo, ai stil!" privind o parte din cariera ei. Dupa ce a  spus ca isi dorea mult sa devina model, se pare ca tot in acea perioada, Iulia a luat decizia si de a juca intr-un videoclip al trupei "Les elephants bizzares", unde apare in costum de baie, unduindu-se languros pe ritmurile melodiei.

Iata secventele cu Iulia in care debordeaza de sex appeal:"Da, sunt niste prieteni de-ai mei care, atunci cand si-au lansat albumul am jucat in videoclip. Nu imi este rusine. S-a intamplat acum vreo sapte ani dupa facultate, imediat. Eu nu pozez in vreo mironosita!", a declarat Iulia.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce mesaj a lăsat nora Larisei Uță, în urma declarațiilor făcute de aceasta? „Aflând plângând că logodnicul meu și viitoarea mea cumnată sunt dați în judecată de propriul tată.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.