Iulia Albu, CUVINTE DURE la adresa accesoriilor Marisei: "Arata ca un aranjament floral luat de pe un MORMANT! Nu este o tinuta pentru aceasta Gala" Concurenta a impartit juratii in doua tabere! Cat de ironica a fost Marisa la adresa fashion editorului

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:37

Iulia Albu nu a apreciat intentia stilistica a Marisei, considerand ca florile pe care si le-a pus in cap sunt luate de pe un mormant.

Fashion editorul recunoaste ca tinuta este una inspirata de pe podium si apreciaza acest lucru, insa nu cu aceste flori in cap. Plus, ca in opinia ei, intregul outfit nu este potrivit pentru aceasta Gala. In schimb, Raluca Badulescu a fost extrem de impresionata de modul cum s-a prezentat concurenta si ca atare i-a acordat punctaj maxim:" Esti pur si simplu superba. Esti desprinsa parca din telenovele, ai acel mers pe podium...ai

ridicat stacheta sus!"

"Sunt cam chior astazi, de la suparare!" Ce a observat Razvan Ciobanu la concurenta cand s-a apropiat!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce mesaj a lăsat nora Larisei Uță, în urma declarațiilor făcute de aceasta? „Aflând plângând că logodnicul meu și viitoarea mea cumnată sunt dați în judecată de propriul tată.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.