Adela le trezeste juratilor fantezii! Daca lui Maurice Munteanu, inelul de LOGODNA al concurentei il face sa o vada goala, Razvan Ciobanu se gandeste ca: "Am impresia ca ti miros picioarele cand le descalti!" Iulia Albu, din nou atac la adresa concurente

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:37

Adela a impartit din nou juratii in doua tabere dupa ce Iulia Albu a afirmat ca ceea ce poarta concurenta nu este o tinuta potrivita pentru tema Galei din aceata saptamana.

" Tinuta ar fi fost potrivita pentru o zi din timpul saptamanii. Mie mi-a placut Andra extrem de mult si consider ca asta este o problema destul de grava. Este un styling de n-a mai vazut niciunul, ne-a dat pe spate", a spus ironica Iulia Albu.

Insa Razvan Ciobanu a incercat sa ii ia apararea concurentei in fata fashion editorului si a spus ca tema acestei Gale este destul de permisiva incat concurentele sa poata veni cum vor ele.

Designerul i-a mai atras atentia colegei sale ca ea nici daca ar vrea nu ar putea sa fie ceruta nud deoarece, inaitne ar trebui sa acopere veioza cu o esarfa rosie sa nu i se vada cosurile si celulita!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce mesaj a lăsat nora Larisei Uță, în urma declarațiilor făcute de aceasta? „Aflând plângând că logodnicul meu și viitoarea mea cumnată sunt dați în judecată de propriul tată.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.