Cum a comentat Denisa la cateva ore dupa ce Iulia Albu si Razvan Ciobanu i-au desfiintat ROCHIA, iar fashion editorul i-a spus voalat ca este o copie a ei dintr-o emisiune de dans la care a participat! A fost prima data cand concurenta a luat nota 1! Uite

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:37

Denisa nu a facut o figura buna in Gala ce tocmai a trecut, iar principala problema a fost rochia pe care a purtat-o la asa-zisa logodna.

Juratii nu au fost deloc incantati de aparitia tinerei si mai mult, i-au criticat atat materialul din care a fost facut rochia cat si comportamentul fata de ei. Dupa ce Iulia Albu i-a desfiintat practic intregul outfit, a fost randul lui Razvan Ciobanu sa ii spuna ca o rochie nu se face in cateva zile si ca executia ei lasa de dorit. Dupa un asemenea dus rece, concurenta a simtit nevoia sa se descarce pe o retea de socializare.

Uite ce a scris ea: "Por una cabeza" superbul tango din "Scent of a woman" cu Al Pacino. Momentul meu a fost rosu.Rosul macilor din Toscana si rosul acela, al inimii strapunse de sageata iubirii in momentul in care esti ceruta.❤?
Sa comentez..?N-o sa pic in aceasta capcana!
Aleg alt drum, acela pe care umbla castigatorii!?
Cea mai votata,a cata oara..????
Ce va spuneam...Eu va reprezint, ei analizeaza si puncteaza, voi decideti!
I love you guys!❤❤❤
Multumesc juriului profesionist!
Sandale Prada, cercei Atu Body, toca Gabriela Dumitran si rochia handmade la un atelier de
croitorie."

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.