"Sunt prea putine magazine!" Raluca Badulescu si Adela s-au imbracat, intamplator, la fel! "Nu ma mai suport!" Ce nota i-a dat jurata in momentul in care a vazut-o asa

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mai 2017, 11:38

Desi cele doua s-au imbracat la fel, accesorizarea a facut diferenta. Aceasta coincidenta ne-a demonstrat cat de mult conteaza tusa personala atunci cand vorbim de vestimentatie.

In timp ce Raluca Badulescu a dus costumul intr-o zona eleganta, accesorizarea Adelei l-a facut mai potrivit pentru o tinuta de strada, de zi, de inspiratie R&B, cu ajutorul unei bandane, al unui tricou purtat pe dedesubt si al unei perechi de pantofi sport.

"Stau si ma uit la tine si ma gandesc: 'oare sa fiu atat de cool si de nebuna si de tanara si sa fac si eu asa ceva acasa, intr-o zi?'", s-a intrebat, ironica Raluca Badulescu.

"Mie imi place in ce zona ai adus costumul acesta!"

Cum era de asteptat, Raluca i-a acordat un vot pozitiv! Descopera in video-ul de mai jos ce parere au avut Iulia Albu si Maurice Munteanu:

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.