WOOW, cat de sexy e Raluca Badulescu! Cu un asemenea decolteu nu ai mai vazut-o niciodata, e urias! Uite cum s-a pozat jurata de la "Bravo, ai stil!"

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mai 2017, 11:40

In urma cu aproximativ 4 ani de zile Raluca Badulescu a trecut printr-o transformare fizica radicala, slabind nu mai putin de 50 de kilograme dupa ce si-a micsorat stomacul.

Pe langa acest lucru jurata "Bravo, ai stil!" si-a marit si sanii, punandu-si o pereche de silicoane de dimensiuni impresionante. Rezultatul? O imagine sexy si un trup fara cusur.

Raluca stie acest lucru si nu ezita sa isi afiseze formele. Vedeta a postat recent pe contul ei personal de Instagram o fotografie in care este imbracata cu o rochie roz, superba, cu un decolteu imens.

Ce spui, iti place?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

#enjoy @bravoaistil #today @kanaldromania ❤️?#loveandkisses? #dress @dwomestore #jewerly @triaalfa #styling @catalinium?

A post shared by Bravo,ai stil@KanalD Romania❤️ (@raluca.badulescu) on

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.