"Daca am urat, urasc si voi uri ceva cu toata fiinta mea, acela este boho-chic-ul. Azi, ti-ai dat doctoratul in boho chic. Lasand la o parte tampismul rochiei, iar combinatia de alb cu galben ma ucid in inima si emotie!" Maurice Munteanu desfiinteza tinu

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:41

Maurice Munteanu a avut o reactie neasteptata la adresa tinutei Denisei, iar comentariile au fost de-a dreptul savuroase.

"Eu vreau sa stiu ce imi faci. Daca am urat, urasc si voi uri ceva cu toata fiinta mea, acela este boho-chic-ul. Iar tu, Denisa, ti-ai dat doctoratul in boho chic. Lasand la o parte tampismul rochiei care are ceva de Heidi boho-chica, n-a insistat sa faca doar o rochie boho-chic, a insistat sa combine Heidi cu boho chic-ul...iar aceste nunate rafinate de rosu cu alb si bej ma ucid in inima.

Iar fetrul care se incinge ca tabla la soare cu fetitismul al acelui material alb..." Comentariul juratului a fost de pomina!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.